Constructia bisericii "Sf. Mare Mucenic Gheorghe si Cuviosul Stelian"

ROM  ENG  ITA

Obiectivul:
Constructia bisericii "Sf. Mare Mucenic Gheorghe si Cuviosul Stelian" de linga Spitalul Clinic republican de copii “Emilian Cotaga” din Republica Moldova, Chisinau.

Care va fi rezultatul ajutoarelor?
Biserica are o insemnatate mare in regiune, aici rugandu-se mamele pentru pruncii grav bolnavi, medicii din spital si credinciosii compatitori. De asemenea aici se string ajutoare pentru copii saraci si cei bolnavi care se trateaza in Spital. Enoriasii de aici ajuta cu tot ce pot la constructie, implicarea internationala  insa este foarte importanta. Va rugam sa cititi istoria noastra:

Istoria acestei biserici:
Spitalul Clinic republican “Emilian Cotaga” se afla in Chisinau, capitala celei mai sarace tari din Europa, care nu are resurse locale necesare pentru a ajuta finisarea bisericii.
Constructia a inceput, insa s-a oprit si avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a finisa partea exterioara, interioara si ograda bisericii – ceea ce noi nu ne putem permite. Avind structura principala finisata, biserica va putea gazdui mai multi enoriasi la slujbe – asta este primul obiectiv propus. La moment preotul Vasile si enoriasii continua sa se roage intr-o bisericuta mica improvizata in care incap circa 20 de persoane. In noua biserica insa vor putea sa incapa 100 si mai multe persoane.

Ajutorul dumneavoastra:
Tot ajutorul financiar va merge direct pentru constructia bisericii “Sf. Mare Mucenic Gheorghe and Cuvios Stelian” de pe linga Spitalul Clinic republican pentru Copii “Emilian Cotaga”. Daca puteti contribui cu 10 dolari sau mai mult, va rugam sa ne ajutati. Mai jos sunt conturile bancare la care puteti transfera banii:

222400011198705 LEI
222400111198705 USD
222401711198705 EURO

Bank code: VICBMD2X883 
VICTORIABANK S.A. FILIALA N.11, CHISINAU, MOLDOVA
SWIFT CODE: VICBMD2X

CORRESPONDENT BANK: BANK OF NEW YORK, 
SWIFT CODE: IRVTUS3N



Persoana de contact: 
Parintele Vasile Petrov (+373) 795 59429

Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti cei cu inima mare si sa va rasplateasca cu plata cereasca!